Minkälaista ohjausta?

On ihan tavallista, että tuntee tarvitsevansa jonkinlaista ohjausta tai ulkopuolista näkökulmaa työhönsä mutta ei osaa vielä täysin muotoilla, mitä tuolta ohjaukselta tavoittelee. Työnohjauksen aluksi käytetäänkin aikaa sen pohtimiseen, mitä työnohjaus juuri sinun tapauksessasi voisi olla.

Tarjolla ovat esimerkiksi seuraavat ohjausmuodot:

Keskustelu viisaan miehen kanssa

”Yksi keskustelu viisaan miehen kanssa vastaa kuukautta kirjojen parissa.” – Vanha kiinalainen sananlasku

Toisinaan jo yksi tapaamiskerta ja ulkopuolisen näkökulma voivat auttaa selkiyttämään omaa ajattelua. Jos sinua askarruttaa jokin konkreettinen kysymys tai pohdit, mihin suuntaan kääntyisit seuraavaksi, yksi ohjauskerta voi olla sinulle soveltuva ohjauksen muoto. Yksi kerta voi riittää siksikin, että käytännössä oma ajatteluprosessisi käynnistyy jo ennen tapaamista.

Viiden tapaamisen I Love Me -paketti

Jos kamppailet hieman isomman konkreettisen haasteen äärellä, viisi tapaamiskertaa voivat tuoda siihen ratkaisun. Kenties pohdit alan vaihtoa, opinnäytteesi tökkii tai sinulla on haasteita työn ja muun arjen yhdistämisessä. Tapaamme viisi kertaa esimerkiksi kuukauden välein tai tiheämminkin. Voit saada työskentelyn tueksi myös kotitehtäviä. Usein tässä aikataulussa on jo mahdollista tehdä melko isojakin muutoksia elämässä.

Kanssakulkija

Jatkuva yksilötyönohjaus. Jos työsi on poikkeuksellisen haastavaa tai yksinäistä, jatkuva tuki voi olla siihen erittäin hyvä voimavara. Tapaamme sinun määrittelemäsi aikataulun mukaisesti, esimerkiksi kerran kuussa. Sinulla on mahdollisuus jakaa työsi haasteet ja keskustella luottamuksellisesti mistä tahansa ajankohtaisesta kysymyksestä. Arvioimme myös ohjauksen tarvetta ja jatkoa säännöllisesti.

Mitä työnohjaus maksaa?

Yhden ohjaustunnin (60 min) hinta on kaikissa tapauksissa 90 euroa + alv 24 %.

Työnohjauksen voi maksaa työnantaja, tai sen voi maksaa ohjatttava itse. Ulkopuolisella rahoituksella työskentelevä, esimerkiksi apurahansaaja, voi rahoittajan suostumuksella sijoittaa työnohjauksen kuluja projektin muihin kuluihin tai hakea rahoitusta työnohjaukseen jo hakuvaiheessa.

Jos olet kiinnostunut työnohjauksesta, ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme keskustella, olisiko yhteisestä työskentelystämme hyötyä sinulle. Voimme työskennellä suomeksi tai englanniksi.